Quad Flippy

DKK129,00

Fantastisk til at afstresse, og give et afbræk i hverdagen. Takket være sit æstetiske design, runde kanter, glatte overflade og behagelige vægt, er vores Quad Flippy ideel til dem som nyder at have noget mellem hænderne, når de skal koncentrere sig. Derudover er den utrolig sjov, og udfordrende, hvis man ønsker at mestre alle de fede tricks, som den byder op til.

Med en Quad Flippy er du garanteret et produkt, som ikke går i stykker inden for 14 dage, da det ikke er den typiske plastik anti stress gadget.

Ryd

Mød den nye sjove, vanedannede, afslappende og tilfredsstillende Flippy.

Savner du tit at have noget i hånden, når du sidder på kontoret, i skolen, eller måske bare i sofaen?
Så er en Flippy lige noget for dig! Med en Flippy kan du afstresse dig selv, ved at have noget i hænderne, imens hjernen kører på højtryk, og trænger du til et pusterum, kan du se hvilke tricks du kan lære med en Flippy!

Flippy er for alle aldersgrupper, og er en ny og fantastisk lille gadget, som er nem at have med rundt. En Flippy er designet med en lækker og glat overflade, som gør den behagelig at have i hånden. Derudover er en Flippy dejligt afbalanceret med vægten, og har nogle fantastiske præcise runde kanter, som gør den nem, at flippe henover bordet i en glidende bevægelse.

En Quad Flippy er vores firkantede version, og derfor den har navnet Quad Flippy.

Anbefales ikke til børn under 3.

 

Yderligere information

Vægt 90 g
Farve

Bold Gold, Bright Black, Matte Black, Shiny Silver, Space Grey