Hexa Flippy

DKK129,00

Fantastisk til at afstresse, og give et afbræk i hverdagen. Takket være sit æstetiske design, præcise kanter, glatte overflade og behagelige vægt, er vores Hexa Flippy ideel til dem som nyder, at have noget mellem hænderne, når de skal koncentrere sig. Derudover er den utrolig sjov, og udfordrende, hvis man ønsker at mestre alle de fede tricks, som den byder op til.

Med en Hexa Flippy er du garanteret et produkt, som ikke går i stykker inden for 14 dage, da det ikke er den typiske plastik anti stress gadget.

Ryd

Mød den nye sjove, vanedannende, afslappende og tilfredsstillende Hexa Flippy.

Savner du tit at have noget i hånden, når du sidder på kontoret, i skolen, eller måske bare i sofaen?
Så er en Flippy lige noget for dig! Med en Flippy kan du afstresse dig selv, ved at have noget i hænderne, imens hjernen kører på højtryk.
Trænger du til et pusterum, så tjek vores Flippy tricks ud, og mestre dem selv!

Flippy er for alle aldersgrupper, og er en ny og fantastisk lille gadget, som er nem at have med dig. En Flippy er designet med en lækker og glat overflade, som gør den behagelig at have i hånden. Flippy dejligt afbalanceret med vægten, og har nogle fantastiske præcise runde kanter, som gør at den nemt kan flippe henover bordet i en glidende bevægelse.

Hexa er vores 6 kantede version, og den kræver lidt ekstra øvelse, hvis man vil kunne lave alle de fede tricks.
Hexa Flippy har navnet fra de 6 kanter.

Anbefales ikke til børn under 3.

Yderligere information

Vægt 80 g
Farve

Bold Gold, Bright Black, Matte Black, Shiny Silver, Space Grey

Du kunne også være interesseret i...